Pomoč pri nakupu: 031 338 669

NOVOST - dvojezična personalizirana knjiga za otroke

Objavljeno 15. okt 2019
Blog Mp

Pa jo imamo - NOVO KNJIGO & INOVACIJO! Taramtataaaaa - po več kot enem letu razvoja, pisanja, ilustriranja, kodiranja, urejanja in priprave materialov je NOVA PERSONALIZIRANA KNJIGA tu: www.darila-za-otroke.si

Darila Za Otroke4 

Prav zaradi naših bralcev in sledilcev smo se odločili ustvariti dvojezično personalizirano knjigo za otroke v kateri boste lahko izbrali dva jezika po lastni izbiri! Ker se bodo knjige tiskale ena po ena smo dodali možnost izbire tudi glavnega lika :D Imamo 3 dečka in 3 deklice! Za zaključek pa je dodano osebno posvetilo oz. vaše sporočilo, ki bo otroku dragocen spomin na vas!

Darila Za Otroke2

Trenutno lahko izbirate dva od sedmih jezikov, vseh jezikovnih kombinacije je 42! Učenje tujega jezika bo po vaši meri, saj boste oba jezika v knjigi izbrali sami. Zabavno učenje je najlažje učenje! Nekatere besede in besedne zveze v knjigi smo povdarili, tako da lahko na nivoju besed ali besednih zvez s otrokom odkrivate svet jezikov.

Darila Za Otroke3

Kot že veste je naša posebnost je večjezičnost, zato smo stran pripravili v kar petih jezikih:

www.darila-za-otroke.si
www.regali-per-bambini.it
www.geschenke-fur-kinder.de
www.gifts-for-kids.com
www.pokloni-za-decu.rs

Preverite! Sedaj lahko ustvarite dvojezično knjigo v kateri bo glavni lik prav vaš otrok :D To je naš MINI POLIGLOTINI style!

Za bralce našega bloga pa je tu 30% popust, ki ga lahko uveljavite do 15.12.2019. Promo koda za -30% za novo personalizirano knjigo je: miniPOLIGLOTINI Izkoristite SUPER priložnost!

Personalizirana Knjiga

Slika Mojca02

Mojca je vsestranska: raziskovalka sveta, ekologinja, doktorica znanosti, poliglotka, podjetnica, kinologinja, žena in mamica ... Nadvse rada ima otroke, pse in svet pravljičnih junakov. Fulbrightova štipendistka in nagrajenka Alpske Konvencije ima disleksijo, a kljub temu zelo rada bere in piše. Pisanje brez napak je še vedno izziv za Mojco. Pazite se manjkajočih črk v tem blogu!

Mojca piše BLOG o vsebinah, za katere živi: vzgoja otrok, učenje tujih jezikov, psi, podjetništvo, dobre knjige ... so Mojčina strast.

Nalagam...
Napaka pri vnosu
Shranjeno

Nastavite si opomnik

Tri tedne pred rojstnim dnem vašega otroka, vas bomo opomnili o aktualni ponudbi MINI POLIGLOTINI večjezičnih knjig za otroke.